Opening Omega Soesterberg 2016

Opening Soesterberg
PDF – 2,2 MB

 

Opening tentoonstelling Houten Sculpturen Bij Omega Spa en Wellness

 

Met als thema “de Boom in zijn tweede leven” exposeert de Workshop Express haar werk bij Omega Spa en Wellness. De beeldhouwers van Workshop Express creëren van hout de meest uiteenlopende voorwerpen in zowel abstracte als figuratieve thema’s.

Met het idee dat kunst toegankelijk moet zijn voor een brede samenleving hebben Omega Spa en Wellness en Workshop Express de handen in een geslagen. De beelden die gemaakt zijn door de kunstenaars van Workshop Express worden de komende maanden tentoongesteld bij Omega Spa en Wellness. Hier kan je een greep uit  hun collectie bewonderen, de toegang is geheel gratis. En de sculpturen worden, voor de gelegenheid, voor  hele redelijke prijzen aangeboden.

 

Opening

Op donderdag 21 april zal de wethouder uit Soest, Marcel Adranie, de tentoonstelling Houten Sculpturen officieel openen. Dit feestelijke evenement zal plaatsvinden op donderdag 21 april 10.30 uur bij Omega Spa en Wellness.

Omega Spa en Wellness

Omega Spa en Wellness, hét enige Total Well Being Center in Nederland, gelegen in de prachtig bosrijke omgeving van Soesterberg. Uniek is dat mensen hier 7 Dagen per week terecht kunnen voor een saunabezoek met badkleding óf zonder badkleding, in twee volledig gescheiden vleugels.

Naast de traditionele saunafaciliteiten is Omega Spa en Wellness veel meer dan alleen een sauna. Bij Omega Spa en Wellness vindt je een verscheidenheid aan sport- en bewegingsprogramma’s, Yoga, meditatielessen en workshops voor een gezonder en vitaler leven.

Workshop Express

Workshop-express is een bedrijf die zich ten doel stelt het beeldhouwen in hout te bevorderen.  Dit doen zij door eendaagse workshops ‘beeldhouwen in hout’ te verzorgen in eigen HoutAtelier of op locatie en door het verzorgen van cursussen in eigen HoutAtelier. Daarnaast organiseert en verzorgd Workshop-express beeldhouw vakanties in o.a.  Frankrijk. Doordat alles in eigen beheer gebeurt en men gedreven is door de passie in het beeldhouwen in hout is men in staat de prijzen redelijk te houden zodat het voor een grote groep mensen bereikbaar is.  Meer is te zien op de site www.workshop-express.nl

Uiteraard worden er vanuit het HoutAtelier ook beelden gemaakt wel dan niet in opdracht.

 

Terug naar:

HomeAgenda / Archief